Cautare

13008 de rezultate pentru "programul de lucru cu p ublicul" (4.19 secunde)
Romanii sint nemultumiti de birocratia din administratia publica.
Uniunea Europeana va aloca Romaniei peste 407 milioane de euro prin memorandumurile de finantare pentru Programul Phare National 2004 si Programul privind Sprijinul Comunitar in domeniul Sigurantei Nucleare, se arata intr-un comunicat al Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti.
Banca Mondiala va acorda societatii Hidroelectrica un credit in valoare de 66 de milioane de euro, garantat de statul roman, pentru reabilitarea hidrocentralei Lotru. Proiectul de reabilitare vizeaza mentinerea energiei furnizate de centrala la necesarul actual, de 510 MW, pentru urmatorii 20 de ani.
Uniunea Generala a Industriasilor din Romania - UGIR 1903 va relansa programul “Fabricat in Romania“, prin intermediul caruia vor fi infiintate magazine in fiecare judet, care vor comercializa si promova exclusiv produse fabricate in Romania.
In cursul saptaminii viitoare, comisarii Garzii de Mediu Galati vor descinde pe platorma Mittal Steel pentru a verifica modul in care se respecta legislatia privitoare a protectia mediului, precum si achitarea contributiei la fondul de mediu Un alt scop al controalelor care vor fi facute de comisarii de mediu il reprezinta analizarea modului in care colosul siderurgic a realizat masurile prevazute in programul de conformare, anexa la autorizatia de mediu 230 din 19 martie 2002.
Executivul s-a gandit sa elimine toate ambiguitatile din programul ANL. Drept urmare, dupa mai bine de 7 ani de existenta a institutiei cu pricina, Guvernul a stabilit noi criterii de inscriere in programul ANL.
Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) va infiinta trei incubatoare de afaceri in Hunedoara, Brasov si Alba, iar dupa un studiu de evaluare, programul va fi extins in alte doua judete.
Inceputul lui septembrie aduce cu sine oferte tentante pentru petre-cerea unei vacante putin costisitoare la mare sau la munte. Astfel, la 25 august va fi lansat programul special „O saptamana la mare“, derulat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) impreuna cu Autoritatea Nationala pentru Turism.
Romania va primi de la Uniunea Europeana (UE) asistenta financiara nerambursabila prin programul PHARE 2005 in valoare de 396,9 milioane de euro, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice (MFP).
Scandalul pornit dupa publicarea raportului ONU referitor la programul "Petrol contra hrana " ia amploare in Romania. ... Dintre acestea, trei ar fi platit pentru a face parte din program, iar o companie ar fi dat comisioane uriase pentru tranzactii cu petrol.
Agricultorii vor beneficia, prin intermediul programului a€žFermierula€œ, de circa 200 de milioane de euro (7.000 de miliarde de lei vechi), suma ce reprezinta circa un sfert din bugetul institutiei pe anul viitor, a declarat ieri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Fermele de melci au luat amploare in Gorj, in prezent fiind patru crescatorii. Investitia redusa, sprijinul oferit de stat si cererea mare sunt motivele pentru care multi gorjeni incep o astfel de afacere.
In ultimii ani, in paginile ziarelor au aparut nenumarate articole despre succesul unor romani care au reusit sa intocmeaza proiecte SAPARD cu finantare nerambursabila UE, in domenii mai putin traditionale, cum ar fi fermele de melci, broaste etc.
Craiovenii care doresc sa-si faca lucrari stomatologice costisitoare si se gandesc la posibilitatea contractarii unui credit prin programul "Denta-Credit" mai au de asteptat. ... Programul "Denta-Credit" are drept scop o mai buna sanatate dentara a romanilor.
Programul Sapard va fi derulat prin Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), potrivit unui comunicat al agentiei.
Ministerul Agriculturii vrea sa majoreze sumele alocate prin Programul Fermierul in cofinantarea proiectelor Sapard pentru investitiile in zootehnie si sectorul procesarii produselor agricole si piscicole, a declarat ieri secretarul de stat Danut Apetrei.
Directia Agricola pentru Dezvoltare Rurala acorda cultivatorilor de legume si cereale numeroase facilitati pentru imbunatatirea conditiilor de trai din zonele rurale.
Elvetia va aloca in urmatorii trei ani 1,13 milioane de euro pentru finantarea unui program de asistenta tehnica care vizeaza cresterea competitivitatii exporturilor romanesti, potrivit Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit a anuntat ieri ca va fi obligata ca, incepand cu 1 august 2006, sa sisteze primirea cererilor de finantare pentru proiectele SAPARD, ca urmare a depasirii fondurilor alocate Romaniei prin Programul SAPARD.
Pentru cele cateva sute de proiecte care vor indeplini toate conditiile de eligibilitate ale programului SAPARD, dar pentru care nu vor mai exista finantari europene, Ministerul Agriculturii va aloca 1,3 miliarde lei pentru urmatorii doi ani.
google-analytics.com